Klicka på länkarna nedan för att komma vidare till respektive internetbokhandel!

SIGNERAD BOK 
Önskar du att köpa en signerad bok så maila en förfrågan till 
wentzel.martin@gmail.com 

Text från bokens baksida

  • Varför attraherar jag till mig en viss typ av partners, vänner och arbetskamrater med ett visst beteende hela tiden?
  • Varför blir vissa människor illa behandlade, mobbade, kränkta, misshandlade, bedragna och inte andra?
  • Varför råkar alltid jag ut för en viss sorts problem och konflikter hela tiden?
  • Jag förstår inte varför jag inte kan lämna min partner som behandlar mig så illa? Vad är det för kraft som håller mig kvar i relationen?
  • Jag undrar varför våra barn mår så dåligt efter vår skilsmässa som gick så friktionsfritt, de hörde ju inte ett enda ont ord emellan oss?
  • Hur kommer det sig att vissa människor – och inte andra, mentalt i sin fantasi kan skapa sin drömpartner och sitt drömliv och sen bara attrahera till sig allt detta?Martin Wentzel var dödförklarad i 8 minuter efter en trafikolycka 1986. Han lämnade sin fysiska kropp och fördes in i andra dimensioner av liv.

På andra sidan i ljuset mötte han transparenta ljusgestalter som gav honom livets ”nycklar”, det vill säga den kunskap och de insikter som vi måste ha för att vi skall kunna leva livet i vår fulla kraft och potential – så som det var tänkt ifrån början.

Du får här och nu möjligheten att följa med på en resa in i ljuset, in i en högre medvetenhet där du själv kan påverka, förändra och skapa ditt liv och dina relationer på ett sätt som du tidigare inte trodde var möjligt!