Klicka på länkarna nedan för att komma vidare till respektive internetbokhandel!

SIGNERAD BOK 
Önskar du att köpa en signerad bok så kom ihåg! Maila 
wentzel.martin@gmail.com 
Uppge ditt namn och din adress samt antal böcker du önskar beställa. Pris per signerad bok är 300 kronor inklusive frakt.

Betalning via swish 123 00 93 120 eller  
Bankgiro 284 - 8976.

Bor du i utlandet och önskar att beställa en bok så kan du även maila mig på ovanstående adress.  
OBS! Kom ihåg att alltid maila ditt namn och adress om du beställer en signerad bok! OBS!

Text från bokens baksida

  • Varför attraherar jag till mig en viss typ av partners, vänner och arbetskamrater med ett visst beteende hela tiden?
  • Varför blir vissa människor illa behandlade, mobbade, kränkta, misshandlade, bedragna och inte andra?
  • Varför råkar alltid jag ut för en viss sorts problem och konflikter hela tiden?
  • Jag förstår inte varför jag inte kan lämna min partner som behandlar mig så illa? Vad är det för kraft som håller mig kvar i relationen?
  • Jag undrar varför våra barn mår så dåligt efter vår skilsmässa som gick så friktionsfritt, de hörde ju inte ett enda ont ord emellan oss?
  • Hur kommer det sig att vissa människor – och inte andra, mentalt i sin fantasi kan skapa sin drömpartner och sitt drömliv och sen bara attrahera till sig allt detta?Martin Wentzel var dödförklarad i 8 minuter efter en trafikolycka 1986. Han lämnade sin fysiska kropp och fördes in i andra dimensioner av liv.

På andra sidan i ljuset mötte han transparenta ljusgestalter som gav honom livets ”nycklar”, det vill säga den kunskap och de insikter som vi måste ha för att vi skall kunna leva livet i vår fulla kraft och potential – så som det var tänkt ifrån början.

Du får här och nu möjligheten att följa med på en resa in i ljuset, in i en högre medvetenhet där du själv kan påverka, förändra och skapa ditt liv och dina relationer på ett sätt som du tidigare inte trodde var möjligt!