En kropp og sjel i balanse!

Jeg har for øyeblikket en kortere inntaksstopp for nye kunder for private konsultasjoner. Dette skyldes høy arbeidsmengde i forbindelse med utgivelsen av min bok "Jeg var død i 8 minutter og kom tilbake med livets nøkler". Registrer deg gjerne på kursene mine - i forbindelse med disse vil det være mulighet for private konsultasjoner i fremtiden.
Takk! / Martin Wentzel

Bli den kreative og helbredende kraften i ditt liv!

Bare du kan endre ditt liv, ingen andre kan gjøre det for deg! Det er bare du som er ansvarlig om ditt liv er lykkelig eller ulykkelig! Din tro på begrensninger er det eneste som setter grenser for deg! Hver tanke og følelse påvirker cellene og helsen din. Det du sender ut tiltrekker du deg, i henhold til universets lov. Det handler om magnetisme! Gjennom et godt forhold til deg selv får du også et godt forhold til andre. Livet skal være morsomt, spennende og givende. Lev her og nå, i din fulle kraft og potensiale! “Måten jeg jobber med mine klienter på er direkte hentet fra det jeg lærte på den andre siden i lyset!" Du trenger bare å vite hvilke enorme krefter vi alle har tilgang til og hvordan disse kan endre livene våre! Den eneste veien til suksess, sterk personlighet, selvtillit, sterk utstråling, sunne relasjoner, helse, m.m. er gjennom emosjonell utvikling. Vi jobber med balansen mellom kropp og sjel sånn som jeg lærte meg på den andre siden. Dette hever din utstråling og atmosfæren i dine omgivelser, og påvirker alle andre! Mine konsultasjoner gir deg mye på kort tid - hvis du er villig til å se inn i deg selv og er åpen for å jobbe med veldig enkle øvelser! "Martins enkle innsikt fra den andre siden har hjulpet tusenvis av mennesker til et bedre liv!”


Book Martin! 

Book meg som coach, konfliktløser eller foredragsholder!

SPONTANE KOMMENTARER 

Åt psykofarmaka 8 år – slutade efter bara 7 månaders behandling!
Idag har jag all anledning att fira, idag har jag varit utan medicin i exakt ett år och jag mår bättre än någonsin. Hela mitt vuxna liv har jag varit i behov av någon form av psykofarmaka men sedan jag träffade dig har allt förändrats. Du har lärt mig att se på mig själv och omvärlden med nya ögon och därmed gjort mig fri från nedstämdhet och oro. Tack snälla Martin för allt ditt stöd på en resa som varit fylld med upp och ned gångar, glädje och tårar.
Din vän för alltid Anna B.
Martin, vän och mentor, en ängel som finns på riktigt.
Gunilla, Finland
Mina depressioner och min ångest är borta!
Nu äntligen känner jag mig frisk och stark. Hur skall jag kunna tacka dig? När jag efter flera år tröttnade på att gå hos psykologer, psykoterapeuter och läkare som inte kunde hjälpa mig med vare sig mediciner eller samtalsterapi så besökte jag dig Martin som tog emot mig på ett sätt som ingen annan tidigare gjort.
När jag besökte dig kände jag mig verkligen mött och ditt stora engagemang och kärlek fick mig att känna mig som om jag varje gång jag kom till dig var din viktigaste klient någonsin! Äntligen har jag kommit rätt!
Först var jag rädd att du skulle tycka att jag varit dum och burit mig illa åt för att jag behandlat mig själv så illa, men nu vet jag att du aldrig dömer eller ser ner på någon vad de än har gjort. Du sa att du jobbar med kärleksenergier och gjorde mig medveten om vad som skedde inom mig då jag tänkte och levde som jag tidigare gjort. Du gick till roten med det som orsakat mitt lidande och tog itu med detta som ingen terapeut tidigare velat eller vågat? Du sade att vi städade i min emotionella ryggsäck och gav mig en känslomässig diet som hjälpte mig att själv hela och läka mig själv. Du förklarade så bra och jämförde mina tankar och känslor med vanlig föda och dina liknelser gjorde det så lätt för mig att förstå.
Jag förstår nu hur jag skapar mig själv och mitt liv!
Ingen har någonsin förr sett, mött och förstått mig så som du!
Tack!
Lars – Erik A.
Mitt liv har fått en ny mening!
Mitt liv har tidigare mycket lyckat i andra människors ögon i fråga om karriär och status mm. Inom mig så har jag i stort sett i hela mitt liv känt mig ensam, osynlig och ledsen. När jag besökte Martin så tittade han mig djupt in i ögonen och efter bara en kort stund så berättade han om min längtan och om vad jag behövde och sökte i livet. Jag bara föll i gråt och släppte fram allt! I mitt livslånga sökande har jag läst, rest och gått på långa kurser ända borta i Indien. Jag har tidigare sökt i stort sett allt. Martin ser in i och han ser hela mig! Han hjälper mig tillbaka in i mig själv och hjälper mig bli den jag var ämnad att vara och får mig att möta mig inre sanna kraft. Varje möte med Martin är för mig en gudomlig gåva. Ett möte med kärleken, livet och mitt sanna jag.
Martin är en ängel här på jorden!
Hans-Olof S, 59 år.
Tack Martin!
Min dotter har prövats och misshandlats mycket hårt av livet och har mått mycket dåligt i många år. Hon var och lyssnade på dig i (en stad i norrbotten) och tyckte du var helt fantastisk. Hon fick mycket stöd och hjälp av dig och av det du lärde ut och hon har verkligen börjat gå starkt framåt efter att ha börjat att praktisera det du lärde ut.
Hon har tidigare varit inne i vårdapparaten i 12 år utan att några synliga framsteg har skett! Det känns helt underbart för en hårt prövad mor att se detta! Tacksamheten är obeskrivligt stor. Tack för att du finns Martin och måste ditt budskap spridas över hela Sverige. Du behövs!
Mamma till Angelica.
Du är helt enkelt ett mirakel!
Det brukar vara veckans höjdpunkt att träffa dig men förra gången var tung. Vi berörde ett ämne som gjorde så ont i mig att jag flera gånger ville resa mig och gå. Jag ville fly från mig själv men jag stannade kvar med tårarna trillande. Det var ett jobbigt samtal men oj så effektivt. Det har gått några dagar och jag känner att jag fått släppa ifrån mig ett ok av oro och ilska. Är förundrad över att det har funnits så mycket ilska i mig och jag kan idag inte förstå hur jag kunnat vara så arg. Känner mig som en ny människa, en gladare, lugnare och tryggare tjej.
Martin, jag vet att du är stor men jag har nog inte förstått vidden av din storhet. Du är helt enkelt ett mirakel!
Kram C. L.
Gud skapade…
När Gud skapade mannen var han inte riktigt nöjd.
Han sa; Nej, detta kan jag göra bättre och så skapade han kvinnan. Fantastiskt,
Gud var nöjd med denna skapelse!
Tiden gick men Gud kunde inte släppa att han misslyckats med mannen. Han beslutade att göra en ny version och fylla den nya mannen med visdom och kraft. Den nya mannen ska sprida kunskap och kärlek och upplysning i världen. Gud döpte mannen till Martin Wentzel. Gud tittade på mannen och han var mycket nöjd med vad han uträttat.
Martin, insikterna har nästan haglat över mig de senaste dagarna och det känns så bra! Du är grym!
kram Anki!
Varje besök är en helt ny fantastisk upplevelse!
Efter ett långt besök hos Martin frågar jag mig alltid. Vad hände? Tiden bara försvann! Mycket händer och det är alltid stora saker. Nya sanningar och lyft upp i högre renare energier. Helt otroligt! Här får jag allt! Terapi till högre medvetenhet, meditation och kanalisering, healing och han släpper låsningar och blockeringar i kroppen på mig, ja allt! Känner mig väldigt trygg hos Martin. Vet och känner starkt av att han ger det bästa. Vi samtalar om hur han arbetar med energier och jag känner tydligt att han fyller på mig. Jag får alltid också redskap att jobba vidare med. När jag en stund senare är på väg hem sänder jag ett ”stjärnfall” till Martin och hans hjälpare i tacksamhet!
Hälsningar Elisabeth 52, - Terapeut
När inget annat hjälper!
Efter att i många år haft problem med depressioner och nedstämdhet så fick jag kontakt med Martin Wentzel som hjälpte mig på ett sätt som ingen annan tidigare kunnat.
Jag har fått ett helt nytt liv! Hos Martin finns så oerhört mycket kunskap, omtanke, värme och kärlek! Jag känner mig alltid trygg och mycket väl omhändertagen när jag besöker honom. Han har ett mycket stort engagemang och ger alltid allt! Tidigare höll jag på att tappa hoppet för livet och ge upp, men Martin har gett mig livet och glädjen tillbaka!
Nu håller jag på att utvecklas vidare hos Martin och livet blir bara mer fantastiskt och spännande!
Varje samtal med Martin – även per telefon ger mig mycket energi och kraft!
Jag är evigt tacksam!
Viveca 37
Avstressad och lugn!
Är änka sedan 5 år och bor kvar i vårt gemensamma hus med mina barn. Livet är ju som det är med allt som man borde och måste göra. Vidarutbildar mig också vilket resulterar i stundtals stora påfrestningar på mig själv när man vill hinna så mycket som möjligt och samtidigt vara en bra mamma. Kommer regelbundet till Martin och vi pratar igenom mitt liv och min situation. Han har fått mig att se och förstå allt på ett helt nytt sätt på vad som är viktigt i livet och värt att lägga ner sin energi på och inte. Han gör detta på ett helt nytt sätt, - på ett andligt och på ett energimässigt plan som jag aldrig upplevt eller hört talas om tidigare.
Martin är enastående duktig och går in till 110% för det han gör. Känner mig bättre omhändertagen än hos någon annan jag mött i hela mitt liv.
Utan Martin skulle jag inte orka mer.
Du är bäst Martin.
Bamsekram i ljus och kärlek till dig!
Marie
Idag har jag all anledning att fira!
Idag har jag varit utan medicin i exakt ett år och jag mår bättre än någonsin. Hela mitt vuxna liv har jag varit i behov av någon form av psykofarmaka men sedan jag träffade dig har allt förändrats.
Du har lärt mig att se på mig själv och omvärlden med nya ögon och därmed gjort mig fri från nedstämdhet och oro. Tack snälla Martin för allt ditt stöd på en resa som varit fylld med upp och ned gångar, glädje och tårar.
Din vän för alltid
Sara S