Presentation

Din utstrålning

Stresshantering


Mobbing - kränkning


Bantning

Svartsjuka

Bli en stark ledare

Martin tänker så här

Privata konsultationer


Seminarium hemma hos dig

Öppna seminarier

Helg - kvällskurser

Kursanmälan och tider

Ny kursgård

Bildspel kursgård

Vägbeskrivning


Övernattning vid kurser

Tidningsartiklar

Spontana kommentarer

Dikter

Ljuset i tunneln

Miraklet

Vetenskaplig forskning

Kontakt

Hem


 

 

Tror man inte på MIRAKEL så får man heller inte uppleva dom!


Denna träklots av hård ek, har suttit fast på snöret under ca 4 års tid. Träbiten är genomborrad med ett tre millimeter stort hål. Knutarna på respektive sida om klotsen är indränkta med kokt linolja, lagda på ett element för noggrann torkning. Detta gör knutarna stenhårda, utan möjlighet att kunna lösas upp. I ena änden har en metallring med min bilnyckel varit fäst.

Efter min ”utomkroppsliga upplevelse”, och allt jag därefter upplevt, ville jag ha någon form av bevis på att det verkligen finns liv och kraft på ”andra sidan”. Jag önskade få veta att det inte var inbillning, eller upplevelser orsakade av alla fysiska skador jag råkat ut för.

Jag började sända kärlek och värme till mina ljusguider på ”andra sidan”, för att öppna upp en levande kontakt. Dagen efter en natts intensivt ”sändande”, hände följande;

Vid tiotiden nästa dag, stod jag och pratade med en lärare, som även hört mig föreläsa. Plötsligt var det någon som drog mig i min hästsvans, och som en naturlig reaktion vände jag mig om. Ingen där?! Strax därpå kändes det som om en ström av energi rörde sig neråt, från min vänstra axel, ner över armen till min vänstra hand. Den hand jag hade i byxfickan, och som höll i nyckelringen med träklotsen.

Jag drog upp handen ur fickan och fick med mig bilnyckeln, metallringen och snöret – med knutarna hela! Återigen förde jag ner handen i fickan, och fiskade med mig träklotsen upp, i tron att den hade gått itu. Men icke!! Träbiten var i ett stycke!

Vi tittade på varandra – läraren och jag. Ingen av oss förstod någonting av det som skett. Därefter hade jag under en lång tid träbiten väl synlig i mitt badrumsskåp, för att försöka förstå – och kunna ta in det som skett.

Självklart ville händelsen visa mig att det finns liv på ”andra sidan”, men också för att visa att man inte ska ”knyta fast” saker så hårt. Dvs släppa lite på kontrollen, både på sig själv och sin omgivning. Man måste lita på sitt flöde, och våga följa det!

Denna händelse är en av många, för att visa mig om jag är på rätt väg, till ett liv i ljus och kärlek. Mina guider på ”andra sidan” sa att jag skulle få återvända till min kropp för att jag hade en uppgift här på jorden. Nämligen den att medvetandegöra och lära ut hur vi ska leva i kärlek med varandra.