Presentation

Din utstrålning

Stresshantering


Mobbing - kränkning


Bantning

Svartsjuka

Otrohet

Bli en stark ledare

Martin tänker så här

Privata konsultationer


Seminarium hemma hos dig

Öppna seminarier

Helg - kvällskurser

Kursanmälan och tider

Ny kursgård

Bildspel kursgård

Vägbeskrivning


Övernattning vid kurser

Tidningsartiklar

Spontana kommentarer

Martins Bok

Dikter

Ljuset i tunneln

Miraklet

Vetenskaplig forskning

Kontakt

Hem


 
Ny hemsida under bearbetning! Martin håller på att skapa en ny hemsida med en helt ny design! Förutom presentation om Martin och hans unika material kommer sidan även att innehålla en webshop. Håll utkik!Martin Wentzel var dödförklarad i 8 minuter efter en trafikolycka 1986.
Han lämnade sin fysiska kropp och fördes in i andra dimensioner av liv. I ”ljuset” mötte han transparanta ljusvarelser. De lyste i vackra pastellfärger och utstrålade gudomlig visdom och kraft.

De gav honom de ”nycklar” det vill säga den kunskap som är en förutsättning för att vi skall kunna leva livet, så som det var tänkt ifrån början.

De lärde honom hemligheten och sanningen bakom Lagen om utstrålning och attraktion - på ett sätt som ingen tidigare kunnat förklara!

Det var meningen att vi alla skulle leva med samma kraft och förmågor som Jesus och Buddha. Vi är alla förprogrammerade med detta.
Hemligheten bakom deras förmågor var att de hade kontakt med de högre energisystemen – som vi alla har tillgång till.
Det var om detta jag skulle komma tillbaka hit för att upplysa och lära andra.

Nyckeln till vår gudomliga kraft - är att höja vår medvetenhet!


                                              
Martin vill lära dig;

  • hur vi får kontakt med vårt inre och våra omgivande energisystem som får oss att lysa och vibrera i vår gudomliga kraft.

  • hur vi som energivarelser är uppbyggda och fungerar.

  • hur du helar dig själv och skapar inre harmoni och balans.

  • hur du lätt kan höja din utstrålning och attraktionskraft som påverkar allt i ditt liv.

  • hur man utvecklas och lyckas i livet.


Med en hög medvetenhet och kärlek kan du lätt höja din energi och skapa allt du vill i ditt liv, efter dina högsta önskningar!
Martin har fördjupat sig i sin mycket starka utomkroppsliga upplevelse i 25 år. Detta har förändrat hela hans syn på livet, på människan, relationer och hälsa mm. Han har inte blivit vare sig troende eller religiös på grund av vad han har upplevt!


Du kan påverka, förändra och skapa allt du vill i ditt liv! Allt är möjligt!

Du och jag och de stora andliga mästarna som Jesus och Buddha vi har alla samma förutsättningar, förmågor och kraft inom oss eftersom vi är skapta av samma grundenergi.

Att vissa stora andliga mästare och förebilder har kunnat utföra mirakel och leva upplysta beror bara på att de kunde koppla upp sig på ett högre energisystem, som vi alla har tillgång till.
Vi har alla enorma krafter och förmågor att ta fram inom oss som vi inte är medvetna om!
Vi har alla samma förutsättningar till att leva ett kreativt, harmoniskt och lyckligt liv och att kunna skapa detta efter våra högsta önskningar!
Det var detta jag blev undervisad om på andra sidan och som jag skulle komma tillbaks hit för att upplysa och lära andra.

Tänk om det är så enkelt att det bara är "omedvetenhet" som ligger mellan dig och dina mål och önskningar i livet?
Martin Wentzel har höjt medvetenheten hos 1000-tals människor som fått ett helt nytt upplyst liv, som de tidigare inte trodde var möjligt!
Med en hög vibrationsfrekvens är allt möjligt!


Drömmen kan bli verklighet!

Varför mår så många av oss dåligt? Varför lever vi inte i harmoni och lycka och varför strålar vi inte som solar allesammans?
Jag vill lära dig varför dina föräldrar omedvetet släckte ditt naturliga, kraftfulla flöde av upplysning, helande och mediala förmågor, din handlingskraft och varför du redan som spädbarn blev avprogrammerad från din naturliga energi.
Det var då du började lagra negativ energi i kroppen som är orsaken till all ohälsa och olycka.
Jag vill få dig att förstå att allt du behöver och söker efter i livet redan finns inprogrammerat i varje liten cell av dig själv. Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till din barndoms energier, så att du återfår din fulla kraft och potential så att du kan bli den du är ämnad att vara.  
Du har redan koden till kärlek, lycka, glädje, hälsa och framgång inom dig själv. 
Konsten är bara att plocka fram allt detta gudomliga.

Du ska bara veta vilka enorma krafter vi alla har tillgång till och hur dessa förändrar våra liv. Lär du dig att hitta din urkraft så får du allt du önskar och någonsin drömt om!

Låt mig hjälpa dig att förverkliga dina drömmar!

Jag har nu tagit bort en hel del fakta och information ifrån mina länkar som avslöjar mina insikter och mitt unika sätt att arbeta när jag hjälper andra människor. Mina tankar och insikter kommer att presenteras i mina kommande böcker. Detta på inrådan av mina samarbetspartners och bokförlag.

Seminarier, helg- och kvällskurser skräddarsydda för er.
Privata konsultationer - även pr telefon och webbkamera. Ledarutveckling, hemseminarier för dig som är illa behandlad, mobbad, har viktproblem, eller som bara vill växa som människa, samt stärka din självbild.


Böcker & Film

Martin kommer att flera böcker om hans nya erfarenheter och livets nycklar som han fick med sig från andra sidan.
Detta kommer att blandas med hans mycket uppskattade dikter om livet som visar hans medvetenhet och insikter. Dessa skall fungera som en inspirerande källa att hämta kraft och kunskap ur.
Hans liv kommer också att bli film inom överskådlig framtid.
Denna kommer att påminna lite om The Secret fast ge svar på och förklaringar till hur allt verkligen fungerar i och runt omkring oss. Inte bara en tro på att det fungerar. Denna skapas genom kanalisering och skall presenteras i dramaform.

 

  

 

 

 

 

 

Foto: Stein Evert Pettersen samt Martin Wentzel